CE SE INTAMPLĂ IN PREZENT?

Incă din copilărie am invățat cu toții că este bine sa fii cât mai rezervat, să te descurci pe cont propriu, sa nu ceri ajutor si sa ai mare grija de ceea ce este al tau astfel incat nimeni sa nu ajunga sa te copieze sau sa imprumute de la tine.
Pe masura ce a trecut timpul, am devenit oameni de afaceri insa credintele noastre au ramas neschimbate. Si ce am facut?

Am deschis firme, ne-am luptat cu toata lumea singuri, ne-am rezolvat problemele singuri, nu am comunicat intre noi, am platit cu totii oameni care sa ne ajute in rezolvarea situatiilor neplacute si...uneori am castigat avand rezultate pozitive si alteori am pierdut si bani si timp si nimic nu s-a schimbat.

Realitatea este ca in momentul in care esti singur exista niste limite de care este aproape imposibil sa treci. Ca si in afacere, ai nevoie de colaboratori ca sa te poti dezvolta mai mult. Daca transpunem acest context intr-o comunitate antreprenoriala, consideram ca in momentul in care suntem uniti avem mult mai multe de castigat atat in ceea ce priveste cresterea veniturilor dar si in ceea ce presupune sustinerea in situatii dificile.

In aceasta situatie ne referim la:

1

Incurajarea schimburilor intre noi

2

Participarea la proiecte comune

3

Informare mai buna din partea autoritatilor

4

Costuri mai mici in diverse actiuni

5

Importanta mai mare in fata oficialitatilor.

Acesta este motivul pentru care ne-am gândit că este momentul să facem ceva în privința aceasta si scopul asociatiei noastre este sa strangem alaturi de noi antreprenori din toate mediile si impreuna sa cream o comunitate stabila, unita si puternica.

Principalele noastre directii sunt:

Noi nu vindem un produs, noi toti suntem un produs. Formăm un nucleu de idei, proiecte și căutăm să găsim soluții prielnice pentru antreprenorii constănțeni.