25 feb., 2021
Astăzi 25.01.2021, a avut loc întâlnirea Consiliului consultativ al O.N.G-urilor și Asociațiilor din județul Constanța, organizat de Consiliul Județean Constanța.La această întâlnire au participat președintele Consiliului Județean Constanța, domnul Mihai Lupu, domnul vicepreședinte Stelian Gima, domnul Petre Dinică, domnul George Drăgan și reprezentanți ai O.N.G-urilor și Asociațiilor.
Reprezentanții Asociației Oamenilor de Afaceri Constănțeni,domnul Romeo Hanți în calitate de membru și domnul Adrian Chelu în calitate de jurist, au prezentat scopul și obiectivele asociației, precum și modalitățile de acțiune.
Ne-am exprimat disponibilitatea de a fi alături de Consiliul Județean Constanța și celelalte autorități centrale și locale în vederea realizării unui climat propice în dezvoltarea mediului de afaceri, precum și cooperării interinstituționale cu celelalte asociații și ONG-uri din județ.
Președintele Consiliului Județean Constanța, domnul Mihai Lupu, și-a exprimat recunoștința că mediul de afaceri constănțean este alături de Consiliul Județean Constanța, în vederea găsiri soluțiilor legale la problemele curente.

One thought on “Intâlnirea Consiliului consultativ al O.N.G-urilor și Asociațiilor din județul Constanța, organizat de Consiliul Județean Constanța

  • Catalina

    august 18, 2022

    Sunt impresionat, trebuie sa spun. Intalnesc foarte rar un blog care sa fie educativ si distractiv si lasa-ma sa te informez ca te-ai lovit in cui. Gandul tau este remarcabil; dificultatea este un lucru despre care nu suficienti oameni vorbesc inteligent. Sunt foarte bucuros ca am dat peste asta in cautarea ceva legat de asta.

  • Leave A Reply

    Your email address will not be published.