11 mart., 2022

Viața ne-a demonstrat că imaginația noastră poate fi depăsită cu ușurintă și totodată acesta este un moment în care este nevoie să realizăm că avem tot ce ne dorim în prezent.

Din păcate acest lucru nu este valabil pentru toată lumea și în aceste momente sunt familii care nu au acest beneficiu..

Sunt oameni bolnavi care nu pot beneficia de un tratament, sunt femei cu copii care au fugit in necunoscut lăsând acasă persoane iubite, sunt oameni cărora le-au ars casele și au pierdut tot ceea ce au agonisit o viată întreagă.

Acesta este motivul pentru care noi, Asociația Oamenilor de Afaceri Constanțeni ne-am gândit că este un moment prielnic să fim uniti, să fim recunoscători si să ajutăm.

Astfel, avem onoarea să vă invităm alături de noi in data de 2 aprilie 2022, ora 19.00 să-i sustinem impreuna pe cei care au nevoie dar să profităm si de prezent, să ne cunoastem, să socializăm si să ne relaxăm împreună cu invitații noștri trupa 2 Gents.

Programul oferit este un proiect muzical premium, în care se regăsesc multe arii clasice cunoscute, precum și melodii pop-rock reorchestrate în manieră clasică, din repertoriul unor artiști sau formații cunoscute (Sting, Adele, Sistem, DeepCentral, Metallica, Safri Duo, etc.).

Trupa 2 Gents este fondata de doi cunoscuți artiști români:

CIPRIAN ROGOJAN [instrumente de percutie] și DORU TODORUȚ [voce].

Pe lângă membrii fondatori, acest proiect va aduce pe scenă și alți invitați, soliști sau instrumentiști de înaltă ținută precum:

Actrita Daniela Nane, Soprana Andreea Bucur, Dirijor Eduard Dabrowski si Orchestra Teatrului National de Opera si Balet “Oleg Danovski”

Pentru rezervari si detalii vă rugăm sa ne contactati la numărul: 0749313131

Plata biletelor se face in contul Asociatiei, doar dupa rezervarea telefonică a locului!

RO81 RZBR 0000 0600 2237 1403